Om oss Jag heter Jennie och är innehavare av kennel Mindblowing. I hemmet finns en sambo, Robin och fem staffar, Daisy, Harriet, Saga, Calibra och Femman.

Intresset för rasen uppkom när vi skulle skaffa våran första egna hund när vi flyttade hemifrån. Och jag ska vara ärlig - dess vackra utseende var det som lockade mig till en början. Men när man började ta reda på mer om rasen insåg vi snabbt att den borde passa oss som handen i handsken. En stor hund i ett litet kompakt, glatt paket. En ganska så komisk hund man får skratta mycket åt (och med). En fantastiks allroundhund som passar lika bra som aktiv familjehund som träning/tävlingskompis. 

2007 kom första staffen in i hemmet och visst hade vi rätt - vi ångrar inte en sekund på valet av ras. Ett vanligt hundägande utvecklades till ett intresse för avel. 2011 hade vi våran första kull och 2012 blev kennelnamnet godkänt.

 

Schodiegun's Spica "Daisy"

 

Avelsmålet är att föda upp friska, trevliga och sunda staffar både fysiskt och psykiskt. Att sträva efter rasstandarden är en självklarhet. De ska kunna fungera lika bra i träningen som hemma i soffan dvs en pigg, alert hund som inte har något emot att ta det lugnt ibland.

 

Katchanii's Hardcore Harriet med dottern Mindblowing Hardcore Superstar

 

Kennel Mindblowing © Jennie Holmberg